رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

تمدید احکام نظارتی بودجه ۱۴۰۰ در لایحه بودجه ۱۴۰۱

تمدید احکام نظارتی بودجه ۱۴۰۰ در لایحه بودجه ۱۴۰۱ نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ و با پیشنهاد رئیس مجلس، با لحاظ شدن احکام نظارتی بودجه ۱۴۰۰ برای بودجه ۱۴۰۱ موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، یکم اسفند) قوه مقننه در اخطاری با استناد به اصل (۱۱۰) قانون اساسی  گفت: برخی از مسائل، مسائل خوبی است یعنی هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد اما در خصوص پیشنهاد نظارتی کمیسیون انرژی در مورد تبصره (۱) لایحه بودجه ۱۴۰۱، این مورد در بند الحاقی (۱) تبصره (۱۹) مطرح شده است لذا نیاز نبود در این جا مطرح شود.

وی ادامه داد: تمام امور نظارتی در بند (۱) تبصره (۱۹) مطرح شده است بنابراین جای طرح این پیشنهاد در تبصره (۱) نبود بلکه با توجه به اینکه در این لایحه در بند الحاقی (۱) تبصره (۱۹) آن این موضوعات آمده است و همچنین در بند الحاقی (۱) تبصره (۱۹) به دیوان محاسبات به عنوان بازوی نظارتی اشاره شده است، تقاضا می‌شود این قبیل پیشنهادات در تبصره (۱۹) مطرح شده و یا اینکه هر تصمیمی مجلس بگیرد، تابع است.

محمدباقر قالیباف که ریاست جلسه را برعهده داشت، در پاسخ به این اخطار گفت: از همکاران تقاضا می‌شود که به این تذکر آقای سلیمی توجه ویژه کنند. ما ۲۲ مورد از موضوعات احکام نظارتی داریم که پیشنهادات به صورت مکرر در این خصوص آمده و اگر بنا باشد برای هر یک از این پیشنهادات موافق و مخالف نظر دهند، وقت بسیاری از مجلس گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: در خصوص این موضوعات بحث مفصلی صورت گرفت بنابراین اگر مجلس موافقت کند، ما احکام نظارتی بودجه ۱۴۰۰ را  در لایحه بودجه ۱۴۰۱ لحاظ می کنیم.

در نهایت با پیشنهاد رئیس مجلس این موضوع به رأی گذاشته شد و با ۲۰۱ رأی موافق، ۱۰ رأی مخالف و بدون رأی ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در جلسه مورد موافقت قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده